رییس شورای فرهنگ عمومی بندر امام خمینی(ره)، با اشاره به آثار برگزاری مجالس عزاداری امام حسین(ع)، بیان داشت: این که برخی ها بیان می کنند امام حسین نیازی به عزاداری ها ندارد، مسأله قابل قبولی نبوده و در واقع ما مسلمانان برای این که خود و دین خود را از شر شیاطین درونی و بیرونی محفوظ نگاه داریم، اقدام به برگزاری مجالس عزاداری اهل بیت (ع) می کنیم.
استاد حوزه علمیه در ادامه افزود: برگزاری مجالس عزاداری سبب زنده نگه داشتن آرمان عاشورا که همان مبارزه با ظلم و فساد است، می شود؛ از این رو بیان می کنیم که زنده نگه داشتن عاشورا و برپایی مجالس عزاداری اباعبدالله حسین(ع) در حقیقت زنده نگهداشتن دین اسلام است.
حجت الاسلام تابش، به بیان رشادت ها و اقدامات روشنگرایانه حضرت زینب و امام سجاد(ع) پس از شهادت امام حسین(ع) اشاره کرد و اذعان داشت: اگر اقدامات روشنگرایانه حضرت زینب و بصیرت افزایی حضرت سجاد در میان مردم آن دوران نبود، هم اکنون دیگر نامی از کربلا و امام حسین(ع) نبود، که این سیره حضرت زینب و زین العابدین باید در توشه راه همه مردم به ویژه طلاب و روحانیان قرار گیرد.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان بندر امام خمینی(ره)، با بیان اینکه پیام نهضت امام حسین (ع) مبارزه با ظلم و استکبار بود، تأکید کرد: پیام نهضت امام حسین (ع) مبارزه با خرافات و انحرافات بود و حضرت زینب کبری (س) نیز در طول اسارت و پس از آن نیز این روحیه را زنده نگه داشت.
امام جمعه بندر امام خمینی بیان داشت: اربعین حسینی حاوی پیام احیای امت رسولالله (ص) و مبارزه با ظلم و ستم و امر به معروف و نهی از منکر بوده و میتواند برای ما به عنوان حرکتی ارزشمند و سازنده موثر واقع شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی بندر امام خمینی(ره)، با اشاره به تحرکات شکل گرفته در کشورهای اسلامی علیه دولتمردان فاسد، گفت: امروز ملتهای مسلمان و شیعیان محب اهل بیت (ع) در اربعین مانند راه و روش حضرت زینب کبری(س) رفتار کرده و حرکتی که از خود نشان میدهند همان راه و روش زینب کبری (س) در هزار سال گذشته است.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان بندر امام خمینی(ره)، در پایان سخنان خود، با بیان اینکه اربعین حسینی از مهمترین روزها برای شیعیان است، اظهار داشت: شیعیان در این روز، درس استقامت و بردباری را آموخته و باید از این درسها استفاده کنیم.